miercuri, 5 noiembrie 2008

Femeia cu ciorapi albi


Motto: " Dragostea e o pastila, care te imbolnaveste"


Ma trezesc in vis si privesc in dreapta patului, nu e nimeni. Ma ridic din pat, ma duc la bucatarie si-mi aprind o tigara. Trangand un fum, ma gandesc la Ea, intruchiparea angelica, parul ei blond, ochii ei albastri si Ea. Ma simt sufocat de fumul de tigara, ma simt inutil, vreau sa o am langa mine, sa-mi completeze patul, care este, de fapt un labirint infinit, plin de nimic fata Ea si nu stiu, nu ma pot descurca.
Viata-mi este un vid, un gol fata fiinta Ei langa a mea.
Se pare ca plecarea Ei a lasat in urma un gol imens, care poate nu va reusi sa fie umplut cu alte sentimente, pentru o alta persoana.
Incerc sa evadez din starea asta, care ma chinuie in permanenta. Ma simt ca si cum spiritul meu ar pluti undeva in spatiu, iar ceea ce sunt acum e doar un suport pentru asta, o marioneta manevrata de Ea...Dar Ea nu e aici si am ramas doar eu. Din nou singur, iar singurul lucru care mi-a ramas de la Ea, sunt ciorapi Ei albi.
Nici macar singuratatea nu-mi poate alunga dorinta arzatoare de a O satura, ma simt dependent de buzele Ei si de Ea, nu ma pot elibera din camasa de forta care ma tine la distanta de ochii Ei.
Dar m-am trezit si am realizat ca viata nu asteapta, cu sau fara Ea, continui pe acelasi drum.

3 comentarii:

Ana Luiza spunea...

Cand inima isi pierde forta si nu poate striga rosteste-i numele in gand si nu dispera...
E doar o intriga, si punctul culminant lipseste, ai doar deznodamantul fals in durerea c creste.

Cateva versuri inspirate din compunerea ta:P

Alexa Yaa spunea...

destul de ok, in afara de "a o satura" in loc de "a o saruta" (cred:))).imi place incipitul e ff ...sa nu zic chiar "frumos", ca e prea comun.....sa zicem....foarte real:)adica...cam orice persoana suferind de o deceptie in dragoste ar avea aceleasi sentimente descrise de tine acolo...by the way, chestia cu "neinitiatul in autocunoasterea eului" e geniala:)):))

Evelyn spunea...

Ai scris de 30 de ori "Ea"

Ideea am inteles`o

dar te cam invarti in cerc...

E bine pt inceput


Mai exersam:*