marți, 4 noiembrie 2008

Halloween party






De cand m-am trezit, mi-am dat seama, ca are sa fie o zi frumoasa azi, si distractiva.


Unu la mana am finisat proiectul cu alcoolul, si pot sa spun ca a iesit super. Inca odata am reusit sa ne mobilizam toata clasa, si sa ne implicam intr-un proiect, si ma bucur, ne-am apropiat mai mult unul de celalat.


Doi la mana, si cel mai important, am avut o petrecere de halloween, toti elevii clasei a X-a F eram costumati in monstri. Am incercat sa o speriam pe profesoara de engleza, cea care a avut minunata idee de o petrecere de halloween, dar daca am reusit sa speriam, nu stiu
Ne-am uitat dupa aceea toata clasa la un film horror (One missed call) , care a fost simpatic, dar ma asteptam mai mult, pentru ca se facea multa publicitate, si toti vorbeau ca e un film reusit, dar pe mine ma lasat rece.
A fost o zi superba, ma bucur ca ma aflu in clasa a Xa F.


In curand voi atasa si niste poza de la halloween party .

2 comentarii:

Constantinov Rada spunea...

Si eu ma bucur ca am "finisat" proiectul cu alcoolul:))Filmul a fost horror de ras.De apropiat nu stiu daca ne`am apropiat,ca despartiti nu am fost[cred:-?], dar cu siguranta ne-am distrat pe intuneric>:):))

Ana Luiza spunea...

You have 1 missed call. :))


Filmul in sine nu a fost exact cum ne asteptam, dar important e ca ne-am distrat!:D Proiectul este super, nu ma asteptam sa realizam un lucru atat de frumos, dar uite ca impreuna putem face multe. Sper sa castigam:D