luni, 3 noiembrie 2008

Sibiu+Volley=combinaţia perfectă




Ieri, duminica ,2 noiembrie, a fost o zi speciala, cu multe evenimente speciale si neasteptate, unul dintre ele fiind petrecerea supriza al unui coechipier, care nu e orice jucator ci si capitanul echipei, dar la asta vom reveni, sa incepem in ordine cronologica.


La ora 8 dimineata am pornit la drum, cu un singur scop: Sa invingem la Sibiu.
Pe drum eu am adormit in masina :)), iar un prieten tot incerca sa vorbeasca cu mine,eu nu dadeam niciun semn cum ca as fi printre ei :)).Cand m-am trezit mi-a zis ca tot dorea sa ma intrebe de ceva,dar eu eram ocupat (sa dorm).
Am ajuns la Sibiu. Vreme frumosa.
Am intrat in sala de sport,ne-am dus la vestiare, ne-am schimbat,si am inceput incalzirea.
A inceput partida, la momentul "strigatului de lupta" am simtit un val de emotii,care pe parcurs au trecut.
Am castigat primul set cu greu, dupa ce am fost condusi pana cand am egalat la 21 apoi ne-am desprins si am castigat cu 25-23 primul set
Eram fericiti ca am castigat primul set, dar urma cel de-al doilea unde ne-au facut probleme, care au dus la pierderea celui de al doilea set. Antrenorul a fost dezamagit, dar totusi a avut puterea de a ne morazila.
Parca in setul trei am prins pofta de joc, nu numai eu ci toata echipa,toate combinatiile ieseau,tot ce vruiam iesea bine, greseam putin si castigam mult.
Am continuat la fel de bine si in setul patru, am castigat si setul patru.
Eu victoria o dedic anternorului pentru ca el e cel care ne-a reintrodus in meci, prin cuvintele lui dupa ce am pierdut setul doi


Rezultat final 3-1 Colegiul National Mircea cel Batran



Ne-am intors spre Valcea, iar primul popas a fost la un restaurant, pentru a sarbatori victoria, si nu numai atat ci si o petrecere surpriza pentru capitanul echipei, care a implinit 16 ani pe 1 noiembrie.
Petrecere pusa la cale de catre tatal sau, noi am aflat(adica ceilalti jucatori inafara de el) tocmai in momentul in care am ajus la restaurant, asa ca nu am avut timp sa-i luam un cadou. Dar cred ca cel mai mare cadou a fost victoria de la Sibiu.


Abia astept meciul de pe 16 noiembrie, in deplasare la Numarul 10.

Un comentariu:

Constantinov Rada spunea...

Felicitari!Abia astept sa tin galerie cum stiu doar eu:))=))