marți, 7 iunie 2011

Proces de trezire [part 7]

Chiar dacă ar trebui să știu tot ce se întâmplă cu personajul meu, uneori nu am timp să-l urmăresc. Nu am nici cuvinte multe la dispoziție încât să încerc să-l inventez așa cum mi-aș fi dorit eu să fie, sau eventual să-l scutesc de evenimentele neplăcute. Sincer, dacă aș fi avut vreo putere dumnezeiască, acum , al nostru Ivan acum ar fi fost actor,pictor,dansator,prezentator și altele cuvinte care se termină cu sufixul "or".
Capacitate intelectuală are, dar săracul intelect de multe ori nu poate să-și găsească drumul către lumină din cauza lenei -exagerată- . I se spune des că este un superficial și din superficialitate nu ascultă, corect este ceea ce gândește el, real e ceea ce vrea el, el e ceea ce vrea el -ai putea spune că este egoist- dar nu-i. Este acea persoană care se integrează repede în toate cercurile sociale, reușește să coboare și să urce la orice nivel, de multe ori te minunezi cu cine se descurcă într-o discuție, alteori îți faci cruce, și de cele mai multe ori râzi pentru că ai impresia că face mișto.
E atât de dificil încât uneori și lui îi este greu să se înțeleagă. Nu vrea să meargă la sală pentru nu vrea să aibe muschi ca toți inculți din oraș, nu poate să meargă pe stradă fără să fumeze, iar căstile de la mp3 sunt cele mai valoroase accesorii ale lui.
Și acum revenind la idee egoismul lui inexistent chiar dacă e des perceput așa. Idee e următoarea, el nu vrea să arate că-i pasă, și foarte bine face pentru că imediat ce ai arătat că ești o persoană altruistă, miloasă, etc imediat lumea pune ținta pe tine și te folosește de fiecare dată ca pe o ciornă(te folosește puțin iar apoi te aruncă la gunoi, te ia din gunoi, te mai folosește,iar te aruncă, și tot așa până nu mai rămâne nicio bucățică neacoperită)
Așa e el. Și sunt sigur că dacă ar știi de existența acestor cuvinte care i sunt dedicate, ar fi foarte mândru. Iar acum să vă dau vestea: "Ivan Garbin a trecut de casting, are șansa de a apărea într-o reclamă publicitară"...
Nu puteam să anunț pur și simplu ce s-a întâmplat la casting fără a mai oferi anumite informații despre cum e el, ce e el, ce l-a făcut să treacă.

Un comentariu:

Giulia. spunea...

Heei :*. Vezi că ai ceva la mine pe blog >:d< [hugs]